Lokalråd+ konference 2018

SSP holder en temadag for alle forældre i Vejle Kommune.

Vi får besøg af politiet, og har derudover inviteret 2 spændende foredragsholdere, nemlig Anne Dorte Hasholt og Rikke Yde Tordrup.

Anne Dorte Hasholt fortæller, om hvad det kræver at være forældre til en teenager og hvordan man bliver klog på en teenagerhjerne. Hvad sker der i en teenagers hjerne rent mentalt - hvorfor tror de de er udødelige, hvorfor svinger de så vildt følelsesmæssigt er uansvarlige og ukoncentrerede?

Rikke Yde Thordrup fortæller om "Moderne forældreskab - gå kærligt foran" Hun præsenterer sig selv som en markant forælder der er i risiko for at udvikle børn, der larmer og bidrager til mistrivsel i klassen. Det kan fx. betyde der kan være uro eller vanskeligheder ved at styre klassen eller give anledning til konflikter. Hun kommer med bud på, hvad fagprofessionelle og forældre sammen kan gøre for at bringe det enkelte barn i balance, og få klassen ind i en positiv udvikling og trivsel.

Det er den 14. november 2018 kl. 19.00-21.30, i Bygningen, Ved Anlægget 14B, 7100 Vejle, og der er plads til 300 deltagere.
Tilmelding via mail til anmli@vejle.dk.

Se programmet her.